ITF Women Milovice Qual

ITF Women Milovice Qual er en tennisturnering for kvinder, der afholdes i Milovice, Tjekkiet. Turneringen er en del af ITF Women's World Tennis Tour, og den er kategoriseret som en $25.000-turnering.

Turneringen spilles på hardcourt-baner, og den består af en kvalifikationsturnering og en hovedturnering. Hovedturneringen har plads til 32 spillere i singlerækken og 16 par i doublerækken.

Kvalifikationsturneringen spilles over to dage, og de fire vindere kvalificerer sig til hovedturneringen. Hovedturneringen spilles over fire dage, og vinderne af singlerækken og doublerækken vil hver især modtage et præmiesum på $3.919.

ITF Women Milovice Qual har været afholdt siden 2016, og den er blevet vundet af spillere fra Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn og Ukraine. I 2022 blev turneringen vundet af ukraineren Daria Snigur, som vandt finalen over tjekkiske Linda Nosková.