Italienske mesterskaber - Torino

**Italienske mesterskaber - Torino**

Den bedste italienske beachvolley kommer til Torino! Italienske mesterskaber i beachvolley samler Italiens bedste beachvolleyhold til en uge med spændende kampe og nervepirrende action.

Topholdene i den italienske beachvolleyliga vil kæmpe om mesterskabet på det smukke sand i Torino. Oplev hurtige reflekser, spektakulære dyks og intens rivalisering, når holdene kæmper om det eftertragtede trofæ.

Uanset om du er en erfaren beachvolleyfan eller bare leder efter en sjov og spændende dag ude, er Italienske mesterskaber - Torino det perfekte arrangement for dig. Nyd den fantastiske atmosfære, mens du hepper på dine yndlingsspillere og vidner til de bedste beachvolleyaktioner i Italien.

**Program**

* Kvalifikationsrunden: Mandag og tirsdag
* Hovedturneringen: Onsdag-søndag
* Finale: Søndag

**Entrébilletter**

Køb dine billetter i dag og oplev Italiens mest intense beachvolleybegivenhed. Der er begrænset plads til rådighed, så book din plads nu for at sikre dig en uforglemmelig oplevelse.

**Lokation**

Beachvolleystadion
Torino, Italien

**Overnatning**

Der er en række overnatningsmuligheder i nærheden af spillestedet. Book din indkvartering i forvejen for at undgå skuffelser.

**Transport**

Stadionet er let tilgængeligt med offentlig transport. Tjek den lokale transportplanlægger for at finde den bedste rute.

**Mad og drikkevarer**

Der vil være mad- og drikkevareboder tilgængelige på stadionet. Medbring kontanter eller kort til at betale for forfriskninger.

**Andre bemærkninger**

* Ingen glasflasker eller -beholdere er tilladt på stadionet.
* Rygning er ikke tilladt på stadionet.
* Publikum forventes at opføre sig respektfuldt og følge alle instruktioner fra personalet.
* Vi ses i Torino til Italienske mesterskaber i beachvolley!