LKS Zarki

Leagues Played
Polen - Regional - Pokal 1

Results

Europa - Venskabskampe 08/02 16:00 - LKS Zarki v Szczakowianka Jaworzno L 1-4
Polen - Regional - Pokal 05/24 15:30 - LKS Zarki v Unia Oswiecim L 1-5
**LKS Zarki, et fodboldhold med en rig historie**

LKS Zarki er en polsk fodboldklub, der holder til i byen Zarki i det sydlige Polen. Klubben blev grundlagt i 1923 og har en lang og stolt historie.

**Overblik over klubben:**

* Grundlagt: 1923
* Hjemmebane: Stadion Miejski w Zarkach
* Liga: IV liga polska
* Præsident: Dariusz Lasota
* Træner: Grzegorz Łuczkowski

**Klubbens succes:**

LKS Zarki har været meget succesfuld i de regionale ligaer i Polen. Klubben har vundet mange regionale mesterskaber og oprykninger gennem årene.

**Aktuel status:**

I øjeblikket spiller LKS Zarki i IV liga polska, som er den fjerde bedste niveau i det polske fodboldsystem. Klubben har et stærkt hold med en god blanding af erfarne spillere og unge talenter.

**Fællesskab og fans:**

LKS Zarki har et stærkt fællesskab af fans, der støtter klubben gennem tykt og tyndt. Klubben har en dedikeret fansektion, der skaber en fantastisk atmosfære på hjemmebanen.

**Ungdomsudvikling:**

LKS Zarki lægger stor vægt på ungdomsudvikling. Klubben har et veludviklet ungdomsakademi, hvor de træner unge spillere og forbereder dem på at spille på førsteholdet.

**Fremtidsperspektiver:**

LKS Zarki har ambitiøse planer for fremtiden. Klubben sigter mod at rykke op i højere ligaer og opnå national anerkendelse. Med sit talentfulde hold og dedikerede fællesskab har klubben potentialet til at nå sine mål.