USJR Jaguars

Leagues Played
Philippines CESAFI 2

Results

Philippines CESAFI 07/01 09:00 - USJR Jaguars v SWU Cobras - View
Philippines CESAFI 10/15 07:57 - SWU Cobras v USJR Jaguars L 85-80
Philippines CESAFI 09/18 09:21 - USC Warriors v USJR Jaguars W 69-75
USJR Jaguars er et basketballhold fra det amerikanske universitet University of Saint Joseph i Connecticut. Holdet spiller i NCAA Division III og er medlem af Great Northeast Athletic Conference (GNAC). Jaguars har vundet GNAC-mesterskabet fire gange og har deltaget i NCAA Division III-turneringen 10 gange. Holdet trænes af Jim Fleming, der er inde i sin 25. sæson som cheftræner for Jaguars.

Jaguars har en række dygtige spillere, herunder seniorforwarderne Ryan O'Neill og Isaiah McLeod. O'Neill er en to-årig All-GNAC-udvælgelse, og McLeod er en forsvarsstjerne, der førte GNAC i blocks i løbet af sæsonen 2021-22. Jaguars har også en stærk gruppe af bagspillere, herunder juniorpointguard Tyree Allen og sophomore shooting guard Mike DeAngelo.

Jaguars er kendt for deres høje tempo og eksplosive offensiv. De har et gennemsnit på over 85 point pr. kamp og fører GNAC i flere offensive kategorier. Jaguars er også et stærkt forsvarshold, der tillod færrest point pr. kamp i GNAC i løbet af sæsonen 2021-22.

Jaguars er en stigende stjerne i NCAA Division III basketball. De har et talentfuldt hold, en erfaren træner og en stærk basketballtradition. Jaguars er et hold at holde øje med i de kommende år.