Green Archers United FC Women

Green Archers United FC Women

Leagues Played
Philippines League Women 5
Links
Wikipedia
Philippines League Women 07/02 02:30 - Green Archers United FC Women v DLSU Women L 1-6
Philippines League Women 06/18 02:30 - ADMU Women v Green Archers United FC Women D 1-1
Philippines League Women 06/10 11:00 - Green Archers United FC Women v TYFA Women W 4-0
Philippines League Women 12/10 08:20 - Outkast FC Women v Green Archers United FC Women L 3-0
Philippines League Women 12/04 06:00 1 Green Archers United FC Women v Hiraya Women W 4-0

Green Archers United F.C. was a Philippine professional football club. The women's team of Green Archers United participated at the PFF Women's League, the top women's football league in the Philippines. Amidst the COVID-19 pandemic in 2020, the club has disbanded.

Green Archers United FC Women er et kvindefodboldhold fra Filippinerne. Holdet er en del af Green Archers United FC, en multisportsklub, der hører til De La Salle University. Green Archers United FC Women spiller i Philippine Football League, den øverste kvindelige fodboldliga i Filippinerne. Holdet har vundet ligaen flere gange, herunder i sæsonerne 2019 og 2020.

Green Archers United FC Women er kendt for deres angrebsspil og deres evne til at score mål. Holdet har en række talentfulde spillere, herunder Sara Castañeda, Camille Rodriguez og Tahnai Annis. Castañeda er holdets topscorer, og hun har også scoret mål for det filippinske landshold. Rodriguez er en dygtig midtbanespiller, og Annis er en hurtig og målfarlig angriber.

Green Archers United FC Women er et af de bedste kvindefodboldhold i Filippinerne. De er et ungt og talentfuldt hold, og de har potentiale til at nå endnu større succes i fremtiden.