King Faisal Football Club, nicknamed the Babes, is a Ghanaian professional association football club based in Kumasi, Ashanti Region. Owned by Kumasi's Muslim community and named after King Faisal of Saudi Arabia, the Babes compete in Division One, Ashanti Region. They were represented at the 2006 FIFA World Cup by left-back Habib Mohamed.

King Faisal Football Club er en ghanesisk fodboldklub med base i Kumasi i den centrale del af landet. Klubben blev grundlagt i 1974 og spiller i øjeblikket i den ghanesiske Premier League, det højeste niveau i ghanesisk fodbold.

King Faisal er en af de mest succesfulde klubber i Ghana og har vundet den ghanesiske Premier League én gang, i 1975. Klubben har også vundet den ghanesiske FA Cup to gange, i 1996 og 2003.

På internationalt plan har King Faisal deltaget i afrikanske klubturneringer flere gange, men har endnu ikke vundet et trofæ.

Klubbens hjemmebane er Baba Yara Stadion i Kumasi, som også er hjemmebane for det ghanesiske landshold.

King Faisals største rival er Asante Kotoko, som også har base i Kumasi. Rivaliseringen mellem de to klubber er en af de mest intense i ghanesisk fodbold.