BKS Sarmacja Bedzin er en polsk fodboldklub med base i byen Bedzin i det sydlige Polen. Klubben blev grundlagt i 1946 og spiller i øjeblikket i den polske tredje division.

Sarmacja Bedzin har en lang og stolt historie, og har opnået en række bemærkelsesværdige resultater gennem årene. I 1956 vandt klubben det polske mesterskab i anden division, og i 1961 vandt de den polske pokalturnering.

Klubben har også deltaget i en række europæiske turneringer, herunder UEFA Cup Winners' Cup og UEFA Intertoto Cup. I 1995 nåede Sarmacja Bedzin tredje runde af UEFA Intertoto Cup, hvor de tabte til den italienske klub Juventus.

Sarmacja Bedzin har produceret en række bemærkelsesværdige spillere gennem årene, herunder Jerzy Brzęczek, Jacek Bąk og Tomasz Frankowski. Klubben har også et stærkt ungdomsakademi, der har produceret en række spillere, der har gået videre til at spille på højeste niveau.

Sarmacja Bedzin er en vigtig del af samfundet i Bedzin, og klubben spiller en vigtig rolle i at fremme sport og sundhed i byen. Klubben har også et stærkt fanfællesskab, der støtter holdet i tykt og tyndt.