ITF Women Bucharest WD

ITF Women Bucharest WD er en international tennisturnering for kvinder, der bliver afholdt i Bukarest, Rumænien. Turneringen er en del af ITF Women's Circuit og spilles på grusbaner. Turneringen blev først afholdt i 2019 og har siden været en fast bestanddel af kalenderen.

Formatet for turneringen er single- og doublekampe. Der er 32 spillere i single hovedturneringen og 16 par i double hovedturneringen. Præmiepuljen for turneringen er $25.000.

Spillere fra hele verden deltager i ITF Women Bucharest WD, og turneringen har set deltagelse af spillere fra lande som Rumænien, Ukraine, Rusland, Italien og Grækenland. Vinderen af turneringen modtager point til WTA-ranglisten, hvilket kan hjælpe dem til at forbedre deres placering og kvalificere sig til større turneringer.

ITF Women Bucharest WD er en vigtig turnering på ITF Women's Circuit, da den giver spillere mulighed for at få erfaring og konkurrere på et højt niveau. Turneringen bidrager også til væksten af tennis i Rumænien og giver lokale spillere mulighed for at spille mod internationale modstandere.