11/10 17:00 3 Frankrig vs Skotland 28-10
10/25 13:00 2 Frankrig vs Wales 42-22
10/25 13:00 2 Irland vs Skotland 4-25
10/18 13:00 1 Irland vs Frankrig 22-12
10/17 19:00 1 Skotland vs Wales 42-18
Den europæiske mesterskab i rugbyliga er en international rugbyligaturnering for europæiske hold. Turneringen blev først afholdt i 1935 og har siden da været afholdt med uregelmæssige mellemrum. Den seneste turnering blev afholdt i 2018, hvor Frankrig vandt sin første titel.

Europamesterskabet er en vigtig del af den europæiske rugbyligakalender. Turneringen giver holdene mulighed for at konkurrere mod hinanden på højeste niveau og kæmpe om titlen som europæiske mestre.

Turneringen er åben for alle europæiske Rugby League Føderation (RLF) medlemslande. De deltagende lande er opdelt i grupper, og de to bedste hold fra hver gruppe går videre til knockout-fasen.

Knockout-fasen består af semifinale og finale. Vinderen af finalen bliver kronet som europæiske mestre.

Europamesterskabet er en prestigefyldt turnering, og det er en stor ære for ethvert hold at vinde titlen. Turneringen er også en vigtig udviklingsmulighed for europæiske hold, og den kan hjælpe med at hæve standarden på rugbyligaen i Europa.