Austria Regional League

**Østrigs regionale bordtennisturnering**

**Om turneringen:**

Østrigs regionale bordtennisturnering er en årlig begivenhed, hvor de bedste bordtennisspillere i Østrig dyster om titlen som østrigsk mester. Turneringen er åben for alle østrigske statsborgere, og den afholdes typisk i begyndelsen af året.

**Format:**

Turneringen spilles i et singleeliminationsformat, hvor spillerne spiller bedst ud af fem kampe. De første tre runder spilles i lokale grupper, og de bedste spillere går videre til finalerunden, som afholdes i en central placering.

**Præmier:**

Vinderen af turneringen modtager en præmie på 1.000 euro, mens andenpladsen modtager 500 euro og tredjepladsen modtager 250 euro. Der er også præmier til de øvrige deltagere i finalerunden.

**Historie:**

Østrigs regionale bordtennisturnering blev første gang afholdt i 1933. Den første vinder var Walter Rosenberger, der vandt titlen fire gange i træk. Turneringen har siden været afholdt hvert år, bortset fra under Anden Verdenskrig.

**Nuværende mester:**

Den nuværende mester er Simon Pfeffer, som vandt titlen i 2022. Han er den yngste spiller, der nogensinde har vundet turneringen, og han er også den første spiller, der har vundet titlen to gange i træk.