ITF M25 - Roehampton

**ITF M25 - Roehampton**

ITF M25 - Roehampton er en professionel tennisturnering for mænd, der spilles på græsbaner i Roehampton, London, Storbritannien. Turneringen er en del af ITF Men's World Tennis Tour og har en præmiepulje på 25.000 dollars.

**Historie**

ITF M25 - Roehampton blev grundlagt i 2021 og har siden været en del af den professionelle tenniskalender. Turneringen afholdes hvert år i juni som optakt til Wimbledon-mesterskaberne.

**Format**

Turneringen består af en single- og en doubleturnering. Singlekampene spilles i bedst af tre sæt, mens doublekampene spilles i bedst af to sæt.

**Spillere**

Turneringen tiltrækker et internationalt felt af spillere, herunder både etablerede professionelle og lovende unge spillere. Nogle bemærkelsesværdige spillere, der har deltaget i ITF M25 - Roehampton, omfatter:

* Jack Draper (Storbritannien)
* Ryan Peniston (Storbritannien)
* Liam Broady (Storbritannien)
* James Ward (Storbritannien)
* Tristan Lamasine (Frankrig)

**Titelvindere**

* 2021: Jack Draper (Storbritannien)
* 2022: Ryan Peniston (Storbritannien)

**Faciliteter**

Turneringen afholdes på Roehampton Club, en historisk tennisklub, der har været vært for en række prestigefyldte begivenheder, herunder Davis Cup og Fed Cup. Klubben har 29 græsbaner, inklusive et hovedstadion med siddepladser til over 1.000 tilskuere.