AVP Manhattan Beach

AVP Manhattan Beach er en årlig beachvolleyturnering for professionelle beachvolleyspillere. Turneringen afholdes i Manhattan Beach, Californien, og er en del af AVP Pro Beach Volleyball Tour.

AVP Manhattan Beach er en af de mest prestigefyldte beachvolleyturneringer i verden og har en lang og rig historie. Turneringen blev første gang afholdt i 1960 og har været afholdt hvert år siden da. Turneringen tiltrækker de bedste beachvolleyspillere i verden, og vinderne af turneringen modtager en stor præmiesum.

AVP Manhattan Beach er ikke kun en sportsbegivenhed, men også en stor social begivenhed. Turneringen finder sted på Manhattan Beach Pier, og der er masser af aktiviteter for tilskuere. Der er også en række restauranter og barer i nærheden, så tilskuere kan nyde en bid mad eller en drink, mens de ser turneringen.

Hvis du er fan af beachvolley, så er AVP Manhattan Beach en turnering, du ikke bør gå glip af. Turneringen finder sted i tre dage, og der er masser af muligheder for at se verdens bedste beachvolleyspillere i aktion.