3x3 Korea Premier League

3x3 Korea Premier League er en professionel 3x3 basketball-liga i Sydkorea. Ligaen blev grundlagt i 2021 og består af otte hold, som konkurrerer i en dobbeltrundeturnering med 14 kampe. De fire bedste hold går videre til slutspillet, der afsluttes med en finalespil i et enkelt kampe.

3x3 Korea Premier League er en del af FIBA 3x3 World Tour, som er den officielle internationale turneringsserie for 3x3 basketball. Ligaen giver sydkoreanske spillere mulighed for at konkurrere på højeste niveau og forberede sig til internationale konkurrencer som OL og FIBA 3x3 World Cup.

3x3 basketball er en variant af basketball, der spilles på en halv bane med tre spillere på hvert hold. Kampene spilles til 12 point eller i et maksimum på 10 minutter. 3x3 basketball er en hurtig og actionfyldt sport, der kræver en kombination af atletisme, færdigheder og teamwork.

3x3 Korea Premier League er en spændende tilføjelse til den sydkoreanske basketballscene. Ligaen giver fans mulighed for at opleve verdensklasse 3x3 basketball og heppe på deres yndlingsspillere og hold.