ITF W15 - Saint Palais Sur Mer

**ITF W15 - Saint Palais Sur Mer**

ITF W15 - Saint Palais Sur Mer er en international tennisturnering for damer, der afholdes i Saint Palais Sur Mer, Frankrig. Turneringen er en del af ITF World Tennis Tour, som arrangeres af det Internationale Tennisforbund (ITF).

Turneringen består af to enkeltturneringer og en doubleturnering. Enkeltturneringerne har 32 hovedturneringspladser, mens doubleturneringen har 16 hold. Spillere fra hele verden deltager i turneringen, og der kæmpes om præmiepenge og ITF-ranglistepoint.

ITF W15 - Saint Palais Sur Mer er en populær turnering blandt spillere, der forsøger at kvalificere sig til større turneringer på ITF World Tennis Tour. Turneringen giver spillerne en mulighed for at opnå værdifuld erfaring og forbedre deres rangliste.

Turneringen afholdes hvert år i juli på baneanlægget i Saint Palais Sur Mer Tennis Club. Anlægget har flere grusbaner og moderne faciliteter, hvilket sikrer spillerne og tilskuerne en optimal tennisoplevelse.

ITF W15 - Saint Palais Sur Mer er et vigtigt arrangement for tennissporten i Saint Palais Sur Mer og dens omegn. Turneringen tiltrækker hvert år mange tilskuere og bidrager til at fremme interessen for tennis i området.