Arnold Palmer Invitational

Results

Date R Hjemme vs Ude -
03/07 12:45 - Arnold Palmer Invitational vs View
03/02 11:42 - Arnold Palmer Invitational vs View
03/03 11:40 - Arnold Palmer Invitational vs View
Arnold Palmer Invitational er en årlig golf turnering, som afholdes på Bay Hill Club & Lodge i Orlando, Florida. Turneringen har været afholdt siden 1966 og er en del af PGA Touren. Turneringen er opkaldt efter den legendariske golfer Arnold Palmer, som vandt turneringen fem gange.

Arnold Palmer Invitational er en af de mest populære og prestigefyldte turneringer på PGA Touren. Turneringen har et stjernespækket felt, som inkluderer mange af verdens bedste golfere. Turneringen spilles over fire runder på Bay Hill Club & Lodge's Championship Course. Banen er kendt for sine udfordrende greens og smalle fairways.

Vinderen af Arnold Palmer Invitational modtager en gylden putter, som er en kopi af den putter, som Arnold Palmer brugte til at vinde sin første Masters i 1958. Vinderen modtager også en stor pengepræmie.

Arnold Palmer Invitational er en af de mest eftertragtede turneringer på PGA Touren. Turneringen er en hyldest til Arnold Palmers arv og et bevis på hans fortsatte indflydelse på spillet.