Nantes International

**Nantes International**

Nantes International er en international badmintonturnering, der afholdes i Nantes, Frankrig. Turneringen er en del af Badminton World Federation (BWF) World Tour-serien og er på BWF World Tour Super 750-niveau.

Turneringen blev afholdt for første gang i 2018 og har siden tiltrukket nogle af verdens bedste badmintonspillere. Vinderne af turneringen har inkluderet Tai Tzu-ying fra Taiwan (damesingle), Kento Momota fra Japan (herresingle), Marcus Fernaldi Gideon og Kevin Sanjaya Sukamuljo fra Indonesien (herredouble), Mayu Matsumoto og Wakana Nagahara fra Japan (damedoubel), og Zheng Siwei og Huang Yaqiong fra Kina (mixdouble).

Nantes International afholdes typisk i oktober og er en vigtig turnering for spillere, der forsøger at kvalificere sig til Sommer-OL. Turneringen er også en del af BWF World Tour Finals, hvor de otte bedste spillere i hver disciplin kvalificerer sig til at deltage.

Nantes International er et populært event med fans og tiltrækker tusindvis af tilskuere hvert år. Turneringen er også en vigtig begivenhed for byen Nantes og er med til at fremme badmintonsporten i Frankrig.