Waikiki Cup

Results

Date R Hjemme vs Ude -
12/18 22:30 - Brooksby/Vandeweghe vs McDonald/Liu View
**Waikiki Cup**

Waikiki Cup er en prestigefyldt tennisturnering for professionelle spillere, der finder sted på den historiske Waikiki Beach på Hawaii. Turneringen tiltrækker hvert år verdens bedste tennisspillere og tilbyder en præmiepulje på over 1 million dollars.

Turneringen har været afholdt siden 1980erne og er blevet et populært stop på tenniskalenderen. Den spilles på hårdbane og byder på både herre- og damesingleturneringer.

Waikiki Cups unikke beliggenhed giver tilskuerne en uforglemmelig oplevelse. Turneringen finder sted i den smukke Waikiki Beach Walk Park, der ligger ud til det krystalklare vand i Stillehavet. Tilskuere kan nyde højintensive tenniskampe, mens de nyder den tropiske atmosfære.

Turneringen er også kendt for sin underholdning uden for banen. Der afholdes daglige livemusikkoncerter og kulturelle arrangementer i parken, hvilket skaber en festlig atmosfære.

Waikiki Cup er en unik og spændende tennisturnering, der byder på verdensklasse tennis, smuk natur og en uforglemmelig oplevelse for tilskuerne.