ITF Women Burnie Qual

ITF Women Burnie Qual er en professionel tennisturnering for kvinder, der spilles på hardcourtbaner. Turneringen er en del af ITF Women's Circuit, og den afholdes hvert år i Burnie, Australien. Turneringen blev første gang afholdt i 2019, og den har siden været en vigtig begivenhed for kvindelige tennisspillere på lavere niveau.

Turneringen består af en kvalifikationsrunde og en hovedturnering. Kvalifikationsrunden spilles i ugen op til hovedturneringen, og den giver spillerne en chance for at spille om en plads i hovedturneringen. Hovedturneringen spilles over en uge, og den har en præmiesum på 60.000 US dollars.

ITF Women Burnie Qual har tiltrukket nogle af de bedste kvindelige tennisspillere på lavere niveau fra hele verden. Tidligere vindere af turneringen omfatter:

* 2022: Lesia Tsurenko
* 2021: Anna Kalinskaya
* 2020: Elina Svitolina
* 2019: Storm Sanders

ITF Women Burnie Qual er en vigtig begivenhed for kvindelige tennisspillere på lavere niveau. Turneringen giver spillerne en chance for at spille om vigtige point og præmiepenge, og den hjælper også til at fremme deres karrierer.