Florida Open

Florida Open er en professionel squashturnering, der afholdes årligt i Florida, USA. Turneringen er en del af Professional Squash Association (PSA) World Tour og tiltrækker nogle af de bedste squashatleter i verden.

Florida Open blev første gang afholdt i 2013 og har siden etableret sig som en af de mest prestigefyldte squashturneringer i Nordamerika. Turneringen afholdes typisk i februar eller marts og spilles over fem dage.

Turneringen spilles i et cup-format, med herresingler, damesingler og mixed doubles. Mændenes singleturnering har en præmiepulje på $100.000, mens kvindernes singleturnering har en præmiepulje på $75.000.

Florida Open finder sted i forskellige byer i Florida hvert år. Tidligere værtssteder har inkluderet Fort Myers, Naples og Jacksonville. Turneringsstedet omfatter typisk en glasbane, som giver tilskuere mulighed for at følge kampene tæt på.

Florida Open er en populær begivenhed blandt squashenthusiaster og tiltrækker et stort publikum hvert år. Turneringen har hjulpet med at øge populariteten af squash i Florida og har bidraget til væksten af sporten i USA.