Joburg Ladies Open

**Joburg Ladies Open**

**Golfens højdepunkt for kvinder i Sydafrika**

Joburg Ladies Open er en årlig professionel golfturnering for kvinder, der afholdes på Modderfontein Golf Club i Johannesburg, Sydafrika. Turneringen er en del af Ladies European Tour (LET) og har en præmiepulje på €250.000.

Siden sin debut i 2012 har Joburg Ladies Open tiltrukket et stærkt felt af spillere fra hele verden. Tidligere vindere omfatter verdensklasse golfspillere som Ashleigh Buhai, Lydia Ko og Cheyenne Woods.

Turneringen spilles over fire runder på Modderfonteins fremragende mesterskabsbane, som byder på en udfordrende layoute med smalle fairways, hurtige greens og strategisk placerede vandhindringer.

Joburg Ladies Open er ikke kun et sportsligt højdepunkt, men også en vigtig begivenhed, der skaber opmærksomhed omkring kvinders golf og inspirerer nye generationer af spillere. Turneringen er åben for tilskuere, som kan nyde verdensklasse golf i et fantastisk miljø.

Uanset om du er golfentusiast eller blot ser frem til en spændende begivenhed, er Joburg Ladies Open et must-see for alle sportsfans i Sydafrika.