ITF Women Sao Paulo WD

ITF Women Sao Paulo WD er en international tennisturnering for kvinder, som bliver afholdt i São Paulo, Brasilien. Turneringen er en del af ITF Women's World Tennis Tour og spilles på grusbaner. Turneringen blev første gang afholdt i 2013 og har siden været en fast bestanddel af tenniskalenderen.

ITF Women Sao Paulo WD tiltrækker hvert år et stærkt felt af spillere fra hele verden. Vinderen af turneringen får værdifulde point til WTA-ranglisten, som kan hjælpe dem med at kvalificere sig til større turneringer. Turneringen er også en god mulighed for unge spillere til at få erfaring på internationalt niveau.

I 2023 bliver ITF Women Sao Paulo WD afholdt fra [startdato] til [slutdato]. Turneringen vil blive afholdt på [sted]. Præmiepuljen for turneringen er [præmiepulje].

Nogle af de tidligere vindere af ITF Women Sao Paulo WD omfatter:

* [spiller 1]
* [spiller 2]
* [spiller 3]

ITF Women Sao Paulo WD er en spændende tennisturnering, som tiltrækker et stærkt felt af spillere fra hele verden. Turneringen er en god mulighed for spillere til at få værdifulde point til WTA-ranglisten og få erfaring på internationalt niveau.