Beitar Kfar Kana Raduan

Leagues Played
Israel - Liga Bet Nord 4 Israel - Pokal 2

Results

Israel - Pokal 09/28 16:30 - Maccabi Basmat Tivon v Beitar Kfar Kana Raduan L 8-2
Israel - Liga Bet Nord 03/24 09:30 - Beitar Kfar Kana Raduan v Hapoel Ramot Menashe L 0-8
Israel - Liga Bet Nord 03/21 13:45 - Maccabi Ironi Yafia v Beitar Kfar Kana Raduan L 7-0
Israel - Liga Bet Nord 03/18 08:30 - Beitar Kfar Kana Raduan v Hapoel Sandala Gilboa L 0-9
Israel - Liga Bet Nord 11/29 09:29 - Beitar Kfar Kana Raduan v Hapoel Tirat Karmel L 0-4
Israel - Pokal 09/16 07:55 - Beitar Kfar Kana Raduan v Maccabi Sektzia Maalot L 1-3

Statistik

 TotalHjemmeUde
Matches played 1 0 1
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 0 1
Goals for 2 0 2
Goals against 8 0 8
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Beitar Kfar Kana Raduan er en israelsk fodboldklub beliggende i Kfar Kana, et overvejende arabisk-muslimsk samfund i det nordlige Israel. Klubben blev grundlagt i 1945 og spiller i øjeblikket i Liga Leumit, den næstbedste række i israelsk fodbold.

Beitar Kfar Kana Raduan har en unik historie og et ry som en samlende kraft i det lokale arabiske samfund. Klubben er kendt for sin årelange tradition for at fremme sameksistens og tolerance mellem arabere og jøder i Israel.

På banen har Beitar Kfar Kana Raduan oplevet både succes og udfordringer gennem årene. Klubben har vundet to Toto Cup-titler i 1996 og 2000 og nåede finalen i den israelske cup i 1999. Imidlertid har klubben også kæmpet for at opretholde konsistens i de senere år og er ofte flyttet op og ned mellem de forskellige divisioner i israelsk fodbold.

Ud over sine sportslige succeser er Beitar Kfar Kana Raduan også blevet anerkendt for sit bidrag til at fremme sociale forandringer i Israel. Klubben har været involveret i forskellige samfundsprogrammer, der sigter mod at fremme sameksistens, uddannelse og ungdomsudvikling.

I de seneste år har Beitar Kfar Kana Raduan været under ledelse af træner Adham Hadiya, som har forsøgt at genoplive klubbens ungdomsakademi og skabe en stærkere forbindelse til det lokale samfund. Klubben har også tiltrukket flere arabiske spillere fra hele landet, hvilket yderligere styrker dens status som et symbol på enhed og inklusion.

Trods de udfordringer, som klubben har stået over for, forbliver Beitar Kfar Kana Raduan en vigtig institution i israelsk fodbold og et beacon for sameksistens og tolerance. Den fortsætter med at inspirere håb og enhed blandt arabere og jøder i Israel og fungerer som et eksempel på, hvordan sport kan være en kraft til social forandring.