Hajduboszormenyi

Leagues Played
Ungarn - NB III 1
Ungarn - NB III 03/19 09:58 - Ujpest II v Hajduboszormenyi L 2-1
Hajduböszörményi TE er en ungarsk fodboldklub beliggende i Hajdúböszörmény, Ungarn. Klubben blev grundlagt i 1912 og spiller i øjeblikket i Nemzeti Bajnokság II, den næstbedste række i det ungarske fodboldsystem.

Hajduböszörményis hjemmebane er Városi Stadion, som har en kapacitet på 3.500 tilskuere. Klubbens farver er blå og hvid.

Hajduböszörményis hidtil største succes var at vinde den ungarske amatørpokal i 1964. Klubben har også nået kvartfinalen i den ungarske cup tre gange.

I de senere år er Hajduböszörmény blevet en respekteret klub i den ungarske fodboldscene. Klubben har konsekvent klaret sig godt i Nemzeti Bajnokság II og har flere gange været med i oprykningskampen til Nemzeti Bajnokság I, den bedste række i det ungarske fodboldsystem.

Hajduböszörményis nuværende trup består af en blanding af erfarne spillere og unge talenter. Klubbens nøglespillere omfatter midtbanespilleren Zsolt Szilágyi, forsvareren Ádám Pintér og angriberen Dávid Völgyi.

Hajduböszörményis manager er den tidligere ungarske landsholdsspiller Imre Garaba. Garaba har været manager for Hajduböszörmény siden 2018, og han har guidet klubben til flere succesfulde sæsoner i Nemzeti Bajnokság II.

Hajduböszörmény er en ambitiøs klub med et stærkt ønske om at nå Nemzeti Bajnokság I. Klubben har en stærk fanskare, som støtter holdet ubetinget. Hajduböszörmény er en stigende stjerne i ungarsk fodbold, og de er en klub, man bør holde øje med i fremtiden.