Cercola U20

Leagues Played
Italien - Regional - U20 2
Related Teams
Cercola
Cercola U20 er en italiensk basketballklub med base i byen Cercola i Campania-regionen. Holdet konkurrerer i Serie C Gold, den tredje bedste division i det italienske basketballsystem.

Cercola U20 blev grundlagt i 2004 og har siden da været en førende kraft i ungdomsbasketball i Italien. Holdet har vundet flere regionale og nationale mesterskaber og har også repræsenteret Italien ved flere internationale turneringer.

I løbet af sæsonen 2022-23 har Cercola U20 spillet i Serie C Gold Girone D. Holdet er ledet af træneren Alessandro Focone og har en talentfuld gruppe spillere, herunder:

* Francesco Russo (point guard)
* Luca Di Napoli (shooting guard)
* Gianpaolo Fornaro (small forward)
* Antonio Maio (power forward)
* Valerio Di Costanzo (center)

Cercola U20 er kendt for sin hurtige og aggressive spillestil, og holdet spiller normalt i et højtempo og scorer mange point. De er også et hårdtarbejdende hold, der ikke er bange for at forsvare.

Cercola U20 spiller sine hjemmekampe i Palazzetto dello Sport i Cercola. Arenaen har en kapacitet på 1.000 tilskuere og er kendt for sin livlige atmosfære.

Holdets målsætning for sæsonen 2022-23 er at nå slutspillet i Serie C Gold og vinde oprykning til Serie B. De er også håbefulde om at gøre et godt indtryk i Coppa Italia, som er den italienske pokalturnering for ungdomshold.