VfL Primstal

Leagues Played
Tyskland - Landespokal 1
**VfL Primstal** er et tysk fodboldhold med base i Primstal, nær grænsen til Frankrig og Luxembourg. Holdet blev grundlagt i 1919 og spiller i Verbandsliga Südwest, den sjette tier af tysk fodbold.

**Historie:**
VfL Primstal blev grundlagt den 15. juni 1919 under navnet "Sportverein Primstal". I 1945 blev klubben omdøbt til "VfL Primstal" og har siden spillet på forskellige niveauer i det tyske fodboldsystem.

**Stadion:**
VfL Primstal spiller sine hjemmekampe på Sportplatz Primstal, som har en kapacitet på omkring 2.000 tilskuere. Stadionet ligger i udkanten af Primstal og har en græsbane.

**Rivaler:**
VfL Primstals hovedrivaler er SV Saar 05 Saarbrücken, som er baseret i den nærliggende by Saarbrücken. De to hold har mødt hinanden mange gange i årenes løb, og kampene er kendt for deres intense atmosfære.

**Nuværende trup:**
VfL Primstals trup består af en blanding af erfarne spillere og talentfulde unge spillere. Nogle af holdets nøglespillere omfatter angriberen Dominik Alt og midtbanespilleren Dennis Fehr.

**Træner:**
Cheftræneren for VfL Primstal er Sebastian Jacob. Jacob har været i klubben siden 2019 og har ført holdet til forfremmelse til Verbandsliga Südwest.

**Præstationer:**
VfL Primstal har vundet flere lokale og regionale titler gennem årene, herunder Saarland Cup i 2013. Holdet har også deltaget i den tyske pokalturnering, DFB-Pokal, men er endnu ikke nået langt i turneringen.