Racing Club de Basse Terre

Racing Club de Basse Terre

Leagues Played
Guadeloupe - Division of Honor 3
Links
Wikipedia

Racing Club de Basse-Terre is a football club in Guadeloupe, based in Basse-Terre.

They play in Guadeloupe's second division, the Promotion d'Honneur Regionale.

**Racing Club de Basse Terre** er en fodboldklub fra Basse-Terre, Guadeloupe. Klubben blev grundlagt i 1917 og spiller i øjeblikket i Guadeloupe Division d'Honneur, den øverste række i guadeloupsk fodbold.

Racing Club de Basse Terre er en af de mest succesfulde klubber i Guadeloupe, som har vundet 11 Division d'Honneur-titler, 19 Coupe de Guadeloupe-titler og 6 Coupe de France Régionale de Guadeloupe-titler. Klubben har også repræsenteret Guadeloupe i forskellige regionale og internationale turneringer, herunder CFU Club Championship og CONCACAF Champions League.

Klubbens hjemmebane er Stade René Serge Nabajoth i Basse-Terre. Klubben har en stor fanskare på Guadeloupe og i det caribiske område.

Racing Club de Basse Terres nuværende hold indeholder en blanding af erfarne spillere og lovende unge talenter. Klubbens nøglespillere omfatter forsvareren Mickaël Tacalfred, midtbanespilleren Thomas Phibel og angriberen Stéphane Abaul.

Klubben er ledet af træner Jocelyn Angloma, en tidligere fransk international spiller. Under Anglomas ledelse har Racing Club de Basse Terre fortsat med at konkurrere på højeste niveau i guadeloupsk fodbold.