Lokomotiv Plovdiv U19 er et bulgarsk ungdomsfodboldhold, der spiller i den bulgarske U19-liga. Holdet er en del af Lokomotiv Plovdiv-klubben og har sin base i Plovdiv.

Lokomotiv Plovdiv U19 har en rig historie og har vundet flere nationale mesterskaber. Holdet har også deltaget i internationale ungdomsturneringer, herunder UEFA Youth League.

Aktuelt består Lokomotiv Plovdiv U19 af en talentfuld gruppe unge spillere, der har potentialet til at blive fremtidens stjerner. Holdet ledes af en erfaren trænerstab, der er dedikeret til at udvikle spillernes færdigheder og evner.

Lokomotiv Plovdiv U19 spiller deres hjemmekampe på Lokomotiv Stadion, som er et ikonisk fodboldstadion i Plovdiv. Stadionet har en kapacitet på over 10.000 tilskuere og skaber en fantastisk atmosfære til kampene.

Holdets farver er sort og hvid, og deres emblem er en lokomotiv, der symboliserer byens industrielle arv. Lokomotiv Plovdiv U19 er en stolt klub med en passioneret fanskare, som altid støtter holdet, uanset resultatet.