Bosnien-Hercegovina - Premier Liga 05/03 18:30 30 Zrinjski Mostar v Siroki Brijeg - View
Bosnien-Hercegovina - Pokal 05/08 17:00 1 Zrinjski Mostar v Borac Banja Luka - View
Bosnien-Hercegovina - Premier Liga 05/11 13:00 31 GOSK Gabela v Zrinjski Mostar - View
Bosnien-Hercegovina - Pokal 05/15 17:00 1 Borac Banja Luka v Zrinjski Mostar - View
Bosnien-Hercegovina - Premier Liga 05/19 13:00 32 Zrinjski Mostar v FK Tuzla City - View
Bosnien-Hercegovina - Premier Liga 05/26 13:00 33 NK Igman Konjic v Zrinjski Mostar - View

Wikipedia - HŠK Zrinjski Mostar

HŠK Zrinjski Mostar er en fodboldklub hjemmehørende i den Bosniske by Mostar i provinsen Hercegovina. Klubben blev stiftet i 1905, men fra afslutningen af Anden Verdenskrig og frem til 1992 var den bandlyst af det kommunistiske styre i Jugoslavien og dermed inaktiv. Klubben er opkaldt efter en kroatisk kendisfamilie Zrinjski. Klubbens fans er således den Kroatiske del af byens indbyggere, i modsætning til de bosniske, der støtter op om Velez Mostar.

FK Zrinjski Mostar er en bosnisk professionel fodboldklub med base i Mostar. Klubben blev grundlagt i 1945 og spiller sine hjemmekampe på Stadion pod Bijelim Brijegom. Zrinjski Mostar er en af de mest succesfulde klubber i Bosnien-Hercegovina og har vundet det bosniske mesterskab seks gange og den bosniske pokalturnering otte gange. Klubben har også deltaget i europæiske turneringer, herunder UEFA Champions League og UEFA Europa League.

Zrinjskis mest kendte spillere gennem tiden omfatter Dušan Bajević, Sergej Barbarez og Mirko Hrgović. Klubben er kendt for sine passionerede fans og sin aggressive spillestil. Zrinjski Mostar er en af de mest populære fodboldklubber i Bosnien-Hercegovina og har en stor fanskare både i Mostar og andre dele af landet.