Spanien - Tercera - Gruppe 4 05/05 16:00 33 Pasaia KE v Urduliz FT - View
Spanien - Tercera - Gruppe 4 05/12 16:00 34 CD Vitoria v Pasaia KE - View

Wikipedia - Pasaia KE

Pasaia Kirol Elkartea (also known as Club Deportivo Pasajes) is a Spanish football team based in Pasaia, in the autonomous community of Basque Country. Founded in 1998 it currently plays in the Tercera Federación – Group 4, holding home games at Campo de Fútbol Don Bosco, which has a capacity of 2,000 spectators.

Pasaia Kirol Elkartea er en spansk fodboldklub beliggende i Pasaia, i det nordlige Spanien. Klubben blev grundlagt i 1924 og spiller i øjeblikket i Tercera División, som er det fjerde lag i det spanske fodboldsystem.

Pasaia KE har en stolt historie og har vundet en række trofæer på regionalt og nationalt niveau. Klubben har fire regionale titler til sit navn og har også nået finalen i Copa del Rey for mindre hold ved to lejligheder.

Pasaia KE er kendt for sin angribende fodboldstil og har en række talentfulde spillere i sin trup. Klubbens hjemmebane er Estadio Donibane, som har en kapacitet på 5.000.

Pasaia KE er en klub med en stærk lokal identitet og har et stort antal tilhængere i Pasaia og det omkringliggende område. Klubben er også meget involveret i sit lokalsamfund og driver en række ungdomsprogrammer.