Maccabi Haifa U19 er et ungt fodboldhold tilknyttet den israelske fodboldklub Maccabi Haifa. Holdet konkurrerer i U19 Premier League, den øverste division for U19-hold i Israel.

Maccabi Haifa U19 er kendt for at udvikle unge talenter og har en stærk historik i ungdomsfodbold. Holdet har vundet flere nationale mesterskaber på ungdomsniveau og har også haft succes i internationale turneringer.

Holdet er ledet af træner Guy Tzarfati, en tidligere Maccabi Haifa-spiller med en stærk forståelse for ungdomsfodbold. Tzarfati er kendt for sin angrebsfodbold og sin evne til at få det bedste ud af sine unge spillere.

Nøglespillere for Maccabi Haifa U19 inkluderer angriberen Mohammad Abu Fani, midtbanespilleren Moanes Dabour og forsvarsspilleren Ofir Davidzada. Disse spillere har alle potentiale til at blive fremtidige stjerner for Maccabi Haifa og det israelske landshold.

Maccabi Haifa U19 spiller deres hjemmekampe på Sammy Ofer Stadion, det samme stadion som Maccabi Haifas førstehold. Stadionet har en kapacitet på over 30.000 og giver et imponerende miljø for holdets unge spillere.

Holdet er støttet af en dedikeret fanbase, der er ivrig efter at se fremtidens stjerner for Maccabi Haifa og det israelske landshold. Maccabi Haifa U19 er et spændende ungt hold med et stort potentiale, og de forventes at fortsætte med at have succes i årene fremover.