Tyskland - Oberliga - NOFV - Syd 05/11 12:00 27 SG Union Sandersdorf v VfB Auerbach - View
Tyskland - Oberliga - NOFV - Syd 05/18 12:00 28 SG Union Sandersdorf v SV 09 Arnstadt - View
Tyskland - Oberliga - NOFV - Syd 06/02 12:00 29 Bischofswerdaer FV v SG Union Sandersdorf - View
Tyskland - Oberliga - NOFV - Syd 06/08 12:00 30 SG Union Sandersdorf v SC Freital - View
SG Union Sandersdorf er en tysk fodboldklub med base i Sandersdorf-Brehna i Sachsen-Anhalt. Klubben blev grundlagt i 1919 og spiller i øjeblikket i Landesklasse Sachsen-Anhalt, det syvende niveau i det tyske fodboldsystem.

Klubbens hjemmebane er Sandersdorfer Sportplatz, som har en kapacitet på 1.500 tilskuere. Klubbens farver er sort og hvid.

SG Union Sandersdorf har en lang og stolt historie og har vundet flere regionale pokaler og mesterskaber gennem årene. Klubben har også produceret flere talentfulde spillere, som har spillet på højere niveauer i det tyske fodboldsystem.

I den seneste sæson sluttede SG Union Sandersdorf på 6. pladsen i Landesklasse Sachsen-Anhalt. Klubben blev ledet af træner Andreas Ziesche, og nogle af de mest fremtrædende spillere i truppen omfattede kaptajnen Andreas Bräuer, målmanden Nico Weißleder og angriberen Maximilian Otto.

SG Union Sandersdorf er en samfundsklub, der er dybt forankret i lokalområdet. Klubben har et stærkt ungdomssystem og er aktiv i at arrangere sociale arrangementer og fællesskabsaktiviteter.