Kazanochka Kazan 2 Women

Leagues Played
Rusland - Superleague 2 - Kvinder 58
Det russiske basketballhold "Kazanochka Kazan 2 Women" er et professionelt kvindebasketholhold baseret i Kazan, Tatarstan. Holdet blev etableret i 2019 og spiller i den russiske superliga for kvinder, som er den øverste liga for kvindebasketholhold i Rusland.

"Kazanochka Kazan 2 Women" har endnu ikke vundet nogen store trofæer, men holdet har vist potentiale og har opnået bemærkelsesværdige resultater i den russiske liga. Holdet råder over en række talentfulde spillere, herunder den russiske landsholdsspiller Elizaveta Lavrentyeva og den amerikanske import Shakayla Thomas.

Holdet er ledet af den erfarne træner Anatoly Myshkin, som har trænet en række succesfulde hold på både klub- og landsholdsniveau. "Kazanochka Kazan 2 Women" sigter mod at blive en af de bedste klubber i Rusland og har ambitioner om at konkurrere på internationalt niveau.

Holdets hjemmekampe spilles i Basket-Hall Kazan, som er en moderne og veludstyret arena med en kapacitet på 4.500 tilskuere. "Kazanochka Kazan 2 Women" har en stærk fanbase i Kazan, og holdets kampe er altid velbesøgte og støttes af entusiastiske fans.