Don Bosco Crocetta U20 er et italiensk basketballhold, der er baseret i byen Crocetta del Montello. Holdet spiller i Serie A2, som er den næstbedste række i italiensk basketball.

Don Bosco Crocetta U20 blev grundlagt i 1963 og har siden da været en af de førende klubber i italiensk ungdomsbasketball. Holdet har vundet flere nationale mesterskaber og har også repræsenteret Italien i internationale turneringer.

I sæsonen 2022/23 er Don Bosco Crocetta U20 ledet af træner Paolo Moretti. Holdets trup består af nogle af de mest talentfulde unge spillere i Italien, herunder flere spillere, der allerede har debuteret på det italienske landshold.

Don Bosco Crocetta U20 er kendt for sin hurtige og aggressive spillestil. Holdet spiller ofte med en høj tempo og er ikke bange for at tage risici. Don Bosco Crocetta U20 er også et meget fysisk hold, der ofte bruger deres størrelse og styrke til deres fordel.

I sæsonen 2022/23 har Don Bosco Crocetta U20 fået en god start på sæsonen. Holdet ligger i øjeblikket på førstepladsen i Serie A2 og har vundet sine første fire kampe. Don Bosco Crocetta U20 er en af favoritterne til at vinde Serie A2 i denne sæson og vil helt sikkert være en udfordrer til de nationale mesterskaber.